Belediyemiz Zabıta Ekipleri Esnaf ve İşyerlerini Denetledi.Tüm Haberler

Belediyemiz zabıta ekipleri esnaf ve pazar yerlerini ile yeni uygulamaya konulan kontrollü normalleşme kapsamında yeme-içme yerlerini denetledi. Zabıta Amirliği ekiplerince denetimi yapılan esnaf ve pazar yerlerini , vatandaşlarımızın hijyen şartları ve huzur içinde alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde, özellikle açıkta satılan gıda ürünleri için hijyen uyarısı, çevre temizliği ve esnafın gereksiz yer işgali icin uyarılarda bulunuldu. Lokanta kafetarya, yeme-içme bölümlerindeki denetlemelerde işletmecilere,yüzde 50 kapasiteyi aşmamaları ve masalar arasındaki mesafeye dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulunuldu. Denetimlerin sıkı bir şekilde süreceğini belirten Belediye Başkanımız Mustafa Düzgün ; “Tunçbilek’li hemşehrilerimizin sağlıklı bir şekilde hizmet alabilmesi adına, ekiplerimiz, ilgili yerlerde kontrolleri yapıp gerekli tüm önlemleri almaya devam edecektir.Zabıta ekiplerimiz, işletme sahiplerine kontrollü normalleşme döneminde uyulması gereken kurallar hakkında da bilgi verecek ” İfadelerini kullanarak kontrole çıkan zabıta memurlarına teşekkür etti.